vállalatirányítási szoftver bevezetése
vállalatirányítási szoftver
Vállalatirányítási rendszer bevezetésének 9 pontja

Minden cég életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy cége napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. Az addig jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, a fontos adatok összegyűjtéséhez minimum 5 különböző táblázatot kell megnyitni, amelyek értelmezéséhez azok elkészítői is kellenek.

Ha ismerősnek találja ezt az érzést, akkor elképzelhető, itt az ideje megvizsgálni egy vállalatirányítási rendszer bevezetésének lehetőségét. Segítségként pár gyakorlati tapasztalaton alapuló hasznos tanács:

HirlevelAdmin
Tovább
számlázó program választása
Számlázás
Hogyan válasszunk számlázó programot?

A jól végzett munka gyümölcse az, amikor végre kiállíthatom számlámat az elvégzett munkáról. Tapasztalatom szerint ez a gyümölcs azonban sokak számára olykor „kicsit sárga, kicsit savanyú”, mert a számla elkészítése állandó gondot okoz. Sok olyan céggel találkoztam ahol, ha egy kicsit több energiát fektetnek a számlázó program kiválasztásába, rengeteg bosszúságtól megkímélhették volna magukat. (Egy konkrét esetet hamarosan részletesen is leírok. Ígérem tanulságos lesz!) Választani azonban nem egyszerű. Ma reggel a legnépszerűbb kereső oldalon, közel jelenleg 102 ezer találatot kaptam a „számlázó program” kifejezésre. Ezzel el is érkeztünk az első általános hibához.

HirlevelAdmin
Bővebben