Munkalap-nyilvántartás: Az Üzleti Hatékonyság Építőköve

Munkalap-nyilvántartás: Az Üzleti Hatékonyság Építőköve  

Időtartam: 9 perc 


A modern vállalkozások számára kritikus fontosságú a hatékonyság és a folyamatok optimalizálása. A jelenlegi digitalizációs korszakban az egyre növekvő munka mennyisége, bonyolult folyamatok sokasága és az állandóan változó jogszabályi elvárásoknak történő megfelelés rendkívül nehéz helyzetbe hozza a vállalkozások jelentős részét. Ezen feladatok megfelelő kezelésében igyekszik segítséget nyújtani a szervizek számára a munkalap-nyilvántartó rendszer, mely megkönnyíti a dokumentáció feldolgozását az automatizációkkal és segíti a nyomonkövetést.  

Érdekelnek a részletek
Készletkezelő, nyilvántartó szoftver előnyei értékesítőknek

Készlet-nyilvántartás értékesítőknek
Hogyan segíti sikerhez egy értékesítő munkáját a Készlet Nyilvántartó Program: 

Olvasási időtartam: 8 perc 

A készlet nyilvántartó rendszer nem csak a vállalkozások hatékony működéséhez járul hozzá, hanem az értékesítők számára is megannyi előnnyel jár. Tekintettel a dinamikusan változó piaci környezetre, a sales-esek szerepe kiemelt, és a megfelelő eszközökkel történő ellátása prioritást élvez, ha a vállalkozás profitjának növekedését szeretnénk elérni. Vizsgáljuk meg, mely területen nyújt segítséget és egyben előnyt egy készlet nyilvántartó rendszer használata. 

Érdekelnek a részletek
Készletkezelő, nyilvántartó szoftver előnyei a Vállalkozások számára

Készletkezelés: Az üzleti siker alapja  

Olvasási időtartam: 8 perc 

Blogbejegyzésünkben szeretnék azon cégek részére információt adni, akik még nem használnak készletkezelő programot. A készletkezelés a vállalkozások számára kritikus fontosságú tevékenység, azonban sok vállalkozás még nem ismerte fel ennek jelentőségét, mellyel segítené optimalizálni és automatizálni folyamatait.
Miért képezi fontos részét egy cégműködésének a készletnyilvántartás? Az első részben vizsgáljuk meg, hogy a webshopok és raktárak részére, miért elengedhetetlen feltétel ezen szoftver megléte. 

Érdekelnek a részletek
Számlázóprogram kiválasztáshoz útmutató 2

Számlázó programra lenne szüksége?
Mi segítünk a választásban
Növekedő vállalkozásoknak 2. rész

Olvasási időtartam: 7 perc 

Jelenlegi fejezetünkben olyan cégvezetők számára szeretnénk direktívát nyújtani, akik vállalkozásukban összetettebb folyamatrendszerekkel dolgoznak és a felmerülő problémákra keresnek számlázási megoldást ( számla érkeztetés - iktatás, pénzügyi nyilvántartás, készletkezelés, partner nyilvántartás, megrendelés nyilvántartás, stb...). 

A fejlődéssel a megoldásra váró teendők jelentősen növekednek, így az adminisztratív feladatok elvégzéséhez le kell delegálni a tevékenységeket. Ebben a helyzetben a cég vezetőjének, több tényezőt is figyelembe kell vennie, hogy a legmegfelelőbb számlázó program kerüljön kiválasztásra.  

Érdekelnek a részletek
Számlázóprogram kiválasztáshoz útmutató

Számlázó program lenne szüksége? -   
Mi segítünk a választásban

Olvasási időtartam: 7 perc 


Jelenlegi világunkban a számlázás rendkívül fontos része vállalkozásunknak. Nehéz eligazodni egy ilyen információs rengetegben, amely körül vesz bennünket.
Ebben a zajban igyekszünk segíteni a megfelelő szoftver kiválasztásának procedurájában, mellyel növelheti cége hatékonyságát és csökkentheti költségeit.
Érdemes figyelembe venni már a kezdeti lépéseknél is, hogy milyen lehetőségeket kell nyitva hagyni.
Sikeres cég indítás után, a számlázó program, a vállalkozás működéséhez idomulva, a komplexebb igényeket is tudja biztosítani a későbbiekben a modulok bővítésével, fejlesztésével?

Érdekelnek a részletek
EPR - Gyártói felelőség vállalási díj kezelésének módjai

2023.07.01-től a életbe lépett a 80/2023. (III. 14.) Korm. rendelet.
A rendeletben a körforgásos termékek értékesítéséről, és azok nyilvántartásáról rendelkezik. 
Minden gyártó, illetve nagykereskedelmet folytató cégnek felül kellett vizsgálnia a termékkörét, és a törvény alapján meg kellet tennie a regisztrációt a EPR rendszerbe a https://oss.mohu.hu oldalon. Ezt követően 2023.07.01-től a nyilvántartást kell vezetnie az EPR bevallás megtételéhez, és negyedévente el kell végeznie a EPR bevallást. 

Tovább a részletekhez
EPR termékdíj változások

Szeretnénk összefoglalni és egyben egy áttekintést nyújtani a 2023. Július 1-én bevezetésre kerülő új kiterjesztett gyártói felelősség díj -ról, másnéven EPR-ről. A törvény megalkotását az alábbi célból hozták létre: A cél a környezetszennyezés megelőzése, illetve csökkentése, a természeti erőforrásokkal való takarékos gazdálkodásra történő ösztönzés és a környezetet közvetlenül vagy közvetve terhelő vagy veszélyeztető termék által okozott környezeti károk megelőzése. Az új szabályozás nem csak azokat érinti, akik eddig környezetvédelmi termékdíjat fizettek, hanem azokat is, akik az érintett - termékdíj-szabályozásnál bővebb - termékkör beszerzését, gyártását, értékesítését végzik. 

További részletek