Útmutató az ideális ERP Szoftver kiválasztásához: Fontos tényezők és tanácsok

Pillantsunk be az ERP szoftverek világában! A következőkben áttekintjük, hogyan választhatja ki a legmegfelelőbb megoldást vállalkozása számára, miközben egyúttal elmélyülünk az alapvető kérdésekben, információkban és fogalmakban, amelyek kulcsszerepet játszanak ebben a döntésben.

Olvasási időtartam: 8 perc   (1. rész)

Tartalom: 

Érdekelnek a részletek
Az IKTATÁS a MAIN POWER a láthatatlan erő

Az IKTATÁS a MAIN POWER – a láthatatlan erő: 

Időtartam: 8 perc

Miért nélkülözhetetlen a cégek számára? 

A legfontosabb kérdés ami válaszra vár: Miért éppen most van szüksége egy iktató szoftverre? Erre a kérdésre fogjuk megtalálni a választ ebben a cikkben. Ismerje meg az iktatás új dimenzióit, és fedezze fel, hogy miként lehet egy iktató szoftver a vállalata legértékesebb eszköze. 

Érdekelnek a részletek
EPR összefoglaló bevalláshoz

Általános áttekintés 

Időtartam: 8 perc

Az új kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR) bevezetése Magyarországon komoly változásokat hozott a termékgyártók és forgalmazók életében. Az EPR keretében a gyártók és az első belföldi forgalomba hozók mostantól felelősek a körforgásos termékek után fizetendő díjakért, és ezeket a feladatokat a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. koordinálja és végzi. Az EPR bevezetését elsősorban környezetvédelmi okok indokolják, és célja a hulladék okozta környezeti terhelés csökkentése a következő évtizedekben. 

Érdekelnek a részletek
Munkalap-nyilvántartás: Az Üzleti Hatékonyság Építőköve

Munkalap-nyilvántartás: Az Üzleti Hatékonyság Építőköve  

Időtartam: 9 perc 


A modern vállalkozások számára kritikus fontosságú a hatékonyság és a folyamatok optimalizálása. A jelenlegi digitalizációs korszakban az egyre növekvő munka mennyisége, bonyolult folyamatok sokasága és az állandóan változó jogszabályi elvárásoknak történő megfelelés rendkívül nehéz helyzetbe hozza a vállalkozások jelentős részét. Ezen feladatok megfelelő kezelésében igyekszik segítséget nyújtani a szervizek számára a munkalap-nyilvántartó rendszer, mely megkönnyíti a dokumentáció feldolgozását az automatizációkkal és segíti a nyomonkövetést.  

Érdekelnek a részletek
Készletkezelő, nyilvántartó szoftver előnyei értékesítőknek

Készlet-nyilvántartás értékesítőknek
Hogyan segíti sikerhez egy értékesítő munkáját a Készlet Nyilvántartó Program: 

Olvasási időtartam: 8 perc 

A készlet nyilvántartó rendszer nem csak a vállalkozások hatékony működéséhez járul hozzá, hanem az értékesítők számára is megannyi előnnyel jár. Tekintettel a dinamikusan változó piaci környezetre, a sales-esek szerepe kiemelt, és a megfelelő eszközökkel történő ellátása prioritást élvez, ha a vállalkozás profitjának növekedését szeretnénk elérni. Vizsgáljuk meg, mely területen nyújt segítséget és egyben előnyt egy készlet nyilvántartó rendszer használata. 

Érdekelnek a részletek
Készletkezelő, nyilvántartó szoftver előnyei a Vállalkozások számára

Készletkezelés: Az üzleti siker alapja  

Olvasási időtartam: 8 perc 

Blogbejegyzésünkben szeretnék azon cégek részére információt adni, akik még nem használnak készletkezelő programot. A készletkezelés a vállalkozások számára kritikus fontosságú tevékenység, azonban sok vállalkozás még nem ismerte fel ennek jelentőségét, mellyel segítené optimalizálni és automatizálni folyamatait.
Miért képezi fontos részét egy cégműködésének a készletnyilvántartás? Az első részben vizsgáljuk meg, hogy a webshopok és raktárak részére, miért elengedhetetlen feltétel ezen szoftver megléte. 

Érdekelnek a részletek
Számlázóprogram kiválasztáshoz útmutató 2

Számlázó programra lenne szüksége?
Mi segítünk a választásban
Növekedő vállalkozásoknak 2. rész

Olvasási időtartam: 7 perc 

Jelenlegi fejezetünkben olyan cégvezetők számára szeretnénk direktívát nyújtani, akik vállalkozásukban összetettebb folyamatrendszerekkel dolgoznak és a felmerülő problémákra keresnek számlázási megoldást ( számla érkeztetés - iktatás, pénzügyi nyilvántartás, készletkezelés, partner nyilvántartás, megrendelés nyilvántartás, stb...). 

A fejlődéssel a megoldásra váró teendők jelentősen növekednek, így az adminisztratív feladatok elvégzéséhez le kell delegálni a tevékenységeket. Ebben a helyzetben a cég vezetőjének, több tényezőt is figyelembe kell vennie, hogy a legmegfelelőbb számlázó program kerüljön kiválasztásra.  

Érdekelnek a részletek