Pénzügy

Pénzügyi egységünk az InvoicePro számlázó program beépülő eleme, amely igény szerint az InvoicePro light számlázó programhoz illeszthető. A modul többek között megbízható megoldást kínál a beérkező napi banki kivonatokból a kiegyenlítettségek rögzítésére, amely alapján a kiállított és az érkeztetett számlák fizetettsége egyszerűen és gyorsan feldolgozható, így főbb pénzügyi adataik áttekinthetővé és kontrollálhatóvá válnak.

penzugyi modulBeépített, testre szabható sablonokon keresztül lehetőség nyílik, hogy ne csak pénzügyi adataikat tartsák naprakészen, de a folyamatokhoz kapcsolódó levelezésüket is. Pár kattintással felszólító levelet készíthetnek akár a teljes kintlévőség vonatkozásában, vagy kompenzáló levelet, vagy egyenlegközlőt állíthatnak elő partnerük részére. Számlavezető banktól függően, modulunk felkészített banki utalások előkészítésére, vagy akár csoportos beszedési igények bank felé történő feladására is.

A modul főbb funkciói:

  • befizetések rögzítése beérkező banki kivonatokból
  • részteljesítés kezelése
  • felszólító és kompenzáló levelek készítése word sablonból
  • csoportos beszedési megbízások előkészítése banki feladásra (amennyiben a számlavezető bank erre lehetőséget biztosít)
  • banki utalások előkészítése egy utalási csomagba az érkeztetett szállítói számlák alapján (beállításához az Érkeztető modul megrendelése is szükséges és a számlavezető banktól is függ)
  • egyenlegközlők készítése

A modul egyszeri díja az első számítógépre: 12.500 Ft +ÁFA, minden további számítógépre: 5.000 Ft +ÁFA / számítógép