Számlázás külső adatokból

Outsource a Dolphin InvoicePro és InvoicePro Light számlázó programok mellé rendelhető kiegészítő komponens, amely egyszerű és precíz megoldást nyújt felhasználói számára tömeges számlázáshoz, illetve a számlák külső táblázatból történő előállítására.

Amennyiben Önök időről-időre azonos tartalommal számláznak, vagy a számlázást egy másik rendszer adatai alapján végzik, esetleg rendszeresen több ezer számlát kell kiállítaniuk, akkor Önöknek hasznos lehet ez a modul.

tomeges szamlazas2Az outsource segítségével költséghatékonyan, az erőforrások optimális felhasználásával számlázhatnak. Az adatok beolvasása után a program automatikusan, további beavatkozás nélkül képes akár több ezer számla elkészítésére.

A tömeges számlázás folyamata történhet felhasználói felület nélkül teljesen automatikusan, vagy felhasználói felülettel a forrás fájl kézi kiválasztásával.

Néhány példa az Outsousre modul használatára:

  • webáruház megrendeléseinek tömeges számlázása
  • excelben nyilvántartott adatok tömeges számlázása
  • fuvarlevelek alapján történő tömeges számlázás
  • szerződések adatai alapján havi rendszerességgel történő tömeges számlázás (pl. bérleti díjak számlázása)
  • havi rendszerességű szolgáltatások számlázása

Az Outsource minden esetben egyedileg az Önök egyedi igényei szerint kerül kialakításra. A számlázandó adatok lehetnek táblázatban (XLS), szöveges fájlban (txt), CSV fájlban, SQL, vagy DBF adatbázisban is.

A modul egyszeri díja: 46.900 Ft +ÁFA