Házipénztár

A Házipénztár programban több pénztárat kezelhet egyszerre. Klasszikus pénztári funkciók kezelésére nyílik lehetőségünk, mint például: napi nyitás, kiadás, bevétel, napi zárás, napi átlagos készpénz állomány listázása.

A program képes a forintos nyilvántartáson kívül devizás nyilvántartásra is. Tetszőleges számú devizanemet lehet definiálni a rendszerben, és devizanemenként lehet a címlet információkat meghatározni, rögzíteni.

házipénztárA Dolphin Cash házipénztár program önmagában is megállja a helyét, de méretét és egyszerűségét tekintve kiegészítő programnak tekinthető, amely számos további szoftverünkkel képes együttműködni.

A számlázó programmal együtt telepítve, a számlázó programban a készpénzes számla kiállítása és nyomtatása után automatikusan készíthet bevételi pénztár bizonylatot (azonnali pénztárbizonylat a számlával egyidőben). Bejövő számla rögzítését követően pedig kiadási pénztár bizonylatot készíthet.

Ezen kívül a Házipénztár összekapcsolható a beléptető és jogosultságkezelő egységünkkel, amelynek segítségével beállítható, hogy egy adott pénztár csak egy adott gépen legyen kezelhető, így biztosítva a több pénztár együttes, de mégis elkülönült kezelését.

A pénztárbizonylatok nyomtatott formátumai grafikusan szerkeszthetőek, és megfelelő nyomtató esetében beállítható, hogy egy A4 méretű lapra két példány nyomtatódjon egy bizonylatból.

A modul egyszeri díja az első számítógépre: 12.000 Ft +ÁFA, minden további számítógépre: 4.800 Ft +ÁFA / számítógép